Δεν ξέρω αν θεωρείται ήδη ηρωίδα στον «πατριωτικό χώρο», όμως η κυρία Μπιτάκου ανέβασε το πιο cringe βίντεο του εαυτού της να παρενοχλεί τον Τσίπρα ρωτώντας τον αρχικά αν γνωρίζει τον Καραβίτη.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ:
JavaScript is not available.
No Description
Συζητήθηκε πολύ η στιχομυθία για τον Καραβίτη…
Nodaras Spiros🆘 on X (formerly Twitter): “-Κύριε Τσίπρα τον Καραβιτη τον ξέρετε;–Ναι,κάτι μου λέει .Δεν είναι αυτός που είχε βάλει μια γκολάρα στο Ολυμπιακός-Νάπολη 1-1;- / X”
Κύριε Τσίπρα τον Καραβιτη τον ξέρετε;–Ναι,κάτι μου λέει .Δεν είναι αυτός που είχε βάλει μια γκολάρα στο Ολυμπιακός-Νάπολη 1-1;-
Panagiotis Vougious on X (formerly Twitter): “Κύριε Τσίπρα τον Καραβίτη τον ξέρετε; pic.twitter.com/jW3qIaG3tW / X”
Κύριε Τσίπρα τον Καραβίτη τον ξέρετε; pic.twitter.com/jW3qIaG3tW
JavaScript is not available.
No Description
Dionisis 🇪🇺🇺🇦 on X (formerly Twitter): “- κ. Τσίπρα τον Καραβίτη τον ξέρετε;- Κάτι μου λέει- Είναι μια ταβέρνα στο Παγκράτι που μαζεύονται πασόκοι / X”
κ. Τσίπρα τον Καραβίτη τον ξέρετε;- Κάτι μου λέει- Είναι μια ταβέρνα στο Παγκράτι που μαζεύονται πασόκοι
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
Jeanne Dark on X (formerly Twitter): “Εσεις παιδια τον ξερετε τον Καραβιτη ή μην ειστε κι εσεις προδωτες και πρεπει να πατε φυλακη? / X”
Εσεις παιδια τον ξερετε τον Καραβιτη ή μην ειστε κι εσεις προδωτες και πρεπει να πατε φυλακη?
George Kogalidis on X (formerly Twitter): “Είναι η σκηνή που ο Καραβίτης συναντά τον Τσίπρα https://t.co/bLcpadTdVN https://t.co/bLcpadTdVN / X”
Είναι η σκηνή που ο Καραβίτης συναντά τον Τσίπρα https://t.co/bLcpadTdVN https://t.co/bLcpadTdVN
Gas on X (formerly Twitter): “Καταδικαστέα η κυρία οκ αλλά έχει ενδιαφέρον η διάθεση του Τσίπ να απαντήσει στο άκουσμα ονόματοςΣου λέει όλο και κάποιον Καραβίτη θα έχω διορίσει, πέσαμε σε ipsifoforo / X”
Καταδικαστέα η κυρία οκ αλλά έχει ενδιαφέρον η διάθεση του Τσίπ να απαντήσει στο άκουσμα ονόματοςΣου λέει όλο και κάποιον Καραβίτη θα έχω διορίσει, πέσαμε σε ipsifoforo
Το παρελθόν αλλά και το παρόν της κυρίας συζητήθηκε πολύ. Ήταν φαν του Τσίπρα…
Στάθης Σαραφόπουλος on X (formerly Twitter): “Η κυρία που έκανε φραστική επίθεση στον Τσίπρα για να ξέρουμε όμως και ποια τα λέει…Θιασώτης του Τσίπρα! pic.twitter.com/5h0sLPenQs / X”
Η κυρία που έκανε φραστική επίθεση στον Τσίπρα για να ξέρουμε όμως και ποια τα λέει…Θιασώτης του Τσίπρα! pic.twitter.com/5h0sLPenQs
γαϊδούρι on X (formerly Twitter): “Ε τους κακομοίρηδες, χόρευαν στις πλατείες με την Μπιτάκου. / X”
Ε τους κακομοίρηδες, χόρευαν στις πλατείες με την Μπιτάκου.
₯ AlexV on X (formerly Twitter): “Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε ότι οι ψεκασμένοι μακεδονομάχοι είναι τα ίδια ακριβώς άτομα που κάποτε εκθείαζαν τον Τσίπρα και τον έφεραν στην εξουσία κρώζοντας για ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ. Το καλτ σκηνικό με τη Μπιτάκου το επιβεβαιώνει.Καλό λούσιμο στα σκατά σας να ευχηθούμε! / X”
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε ότι οι ψεκασμένοι μακεδονομάχοι είναι τα ίδια ακριβώς άτομα που κάποτε εκθείαζαν τον Τσίπρα και τον έφεραν στην εξουσία κρώζοντας για ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ. Το καλτ σκηνικό με τη Μπιτάκου το επιβεβαιώνει.Καλό λούσιμο στα σκατά σας να ευχηθούμε!
Αντικαθεστωτικός 🇺🇦🇪🇺 on X (formerly Twitter): “Τελικά το 15 αυτή η ψεκασμένη κυρία με τον χρυσαυγίτικο λόγο, τις προδοσίες & τις απειλές για κλείσιμο στη φυλακή, ήταν ΣΥΡΙΖΑ & τρελαμένη με Τσίπρα!Ένας θηλυκός Πολάκης δηλαδή…Είναι το αυγό του φιδιού που εξέθρεψαν & ήρθε να τους δαγκώσει…Συγκοινωνούντα δοχεία τα άκρα! pic.twitter.com/RnxHpsrOWR / X”
Τελικά το 15 αυτή η ψεκασμένη κυρία με τον χρυσαυγίτικο λόγο, τις προδοσίες & τις απειλές για κλείσιμο στη φυλακή, ήταν ΣΥΡΙΖΑ & τρελαμένη με Τσίπρα!Ένας θηλυκός Πολάκης δηλαδή…Είναι το αυγό του φιδιού που εξέθρεψαν & ήρθε να τους δαγκώσει…Συγκοινωνούντα δοχεία τα άκρα! pic.twitter.com/RnxHpsrOWR
Nodaras Spiros🆘 on X (formerly Twitter): “Εντωμεταξύ το κοκομπλοκο των ζαιων με την Μπιτακου δεν λέγεται.Που να ξερες συντροφε ότι έχει παρελάσει και από την Χρυσή Αυγή μετά το δικό σου τσίρκο.Φυσικα καταδικαστέο το κατσάδιασμα αλλά βλέπεις συντροφε αυτά ήθελες στις πλατείες ,αυτά λαμβάνεις μέσα στα αεροπλάνα / X”
Εντωμεταξύ το κοκομπλοκο των ζαιων με την Μπιτακου δεν λέγεται.Που να ξερες συντροφε ότι έχει παρελάσει και από την Χρυσή Αυγή μετά το δικό σου τσίρκο.Φυσικα καταδικαστέο το κατσάδιασμα αλλά βλέπεις συντροφε αυτά ήθελες στις πλατείες ,αυτά λαμβάνεις μέσα στα αεροπλάνα
Costas Eponymous 🇪🇺🇬🇷 🇺🇦 on X (formerly Twitter): “Μίσος και διχασμό εξέθρεψαν αυτοί που έστηναν κρεμάλες στο Σύνταγμα παρέα με τους ΧΑυγιτες #μπιτακου #Τσιπρας pic.twitter.com/scNe1JBPIt / X”
Μίσος και διχασμό εξέθρεψαν αυτοί που έστηναν κρεμάλες στο Σύνταγμα παρέα με τους ΧΑυγιτες #μπιτακου #Τσιπρας pic.twitter.com/scNe1JBPIt
Αλλά έκτοτε άλλαξε
Dimitris07@ on X (formerly Twitter): “Η ΚΥΡΊΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΆΕΙ ΜΟΎΤΡΟ pic.twitter.com/CXofw9cGsr / X”
Η ΚΥΡΊΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΆΕΙ ΜΟΎΤΡΟ pic.twitter.com/CXofw9cGsr
e-tetRadio.gr on X (formerly Twitter): “Νίκο @NChatzinikolaou η κ. Μπιτάκου που “έκραξε” τον κ. Τσίπρα στο αεροπλάνο αποκαλώντας τον προδότη κτλ, λίγες ώρες πιο πριν ήταν αγκαλιά με τον Λαγό της Χρυσής Αυγής. Μη δίνουμε αξία σε όλους τους ακροδεξιούς, αναφέροντάς τους στα ραδιόφωνα… pic.twitter.com/j9aQu6aMyy / X”
Νίκο @NChatzinikolaou η κ. Μπιτάκου που “έκραξε” τον κ. Τσίπρα στο αεροπλάνο αποκαλώντας τον προδότη κτλ, λίγες ώρες πιο πριν ήταν αγκαλιά με τον Λαγό της Χρυσής Αυγής. Μη δίνουμε αξία σε όλους τους ακροδεξιούς, αναφέροντάς τους στα ραδιόφωνα… pic.twitter.com/j9aQu6aMyy
Αριστερά 2Κ on X (formerly Twitter): “Μπιτάκου 2015: μπερήφανη αντιμνημονιακιά χορεύτρια Συντάγματος, εκπρόσωπος του ταλαιπωρημένου ελληνικού λαού που σηκώνει κεφάλι στους ξένοιΜπιτάκου 2019: Χρυσαυγίτισσα, ουουου, πώς τολμάει να κουνάει το δάχτυλο στον Αλέξη μας, ποιος της έδωσε την ιδέα πως έχει τέτοιο δικαίωμα? pic.twitter.com/xp4D4r4u10 / X”
Μπιτάκου 2015: μπερήφανη αντιμνημονιακιά χορεύτρια Συντάγματος, εκπρόσωπος του ταλαιπωρημένου ελληνικού λαού που σηκώνει κεφάλι στους ξένοιΜπιτάκου 2019: Χρυσαυγίτισσα, ουουου, πώς τολμάει να κουνάει το δάχτυλο στον Αλέξη μας, ποιος της έδωσε την ιδέα πως έχει τέτοιο δικαίωμα? pic.twitter.com/xp4D4r4u10
Hrissy on X (formerly Twitter): “Αποτι καταλαβαίνω η Μπιτάκου δεν ήταν χρυσαυγιτισα όταν ένιωθε περήφανη για το ΟΧΙ του Τσίπρα και έγινε χθες που τον είπε προδότη.😂😂😂😂 Μωρε υπάρχει ΕΝΑ πράγμα που δεν σας γύρισε μπούμεραγκ; / X”
Αποτι καταλαβαίνω η Μπιτάκου δεν ήταν χρυσαυγιτισα όταν ένιωθε περήφανη για το ΟΧΙ του Τσίπρα και έγινε χθες που τον είπε προδότη.😂😂😂😂 Μωρε υπάρχει ΕΝΑ πράγμα που δεν σας γύρισε μπούμεραγκ;
Και μερικές ακόμη αντιδράσεις
JavaScript is not available.
No Description
Το εάν συμφωνεί κανείς προσωπικά ή εάν τη θεωρεί προδοσία, δεν έχει καμια σημασία πλέον. Το κράτος (οφείλει να) έχει συνέχεια. Στις εκλογές που ακολούθησαν ο #Τσίπρας δεν επανεξελέγη -ίσως κ λόγω της διαφωνίας μέρους των πολιτών με αυτή τη συμφωνία.Τα υπόλοιπα είναι γραφικότητες.
— Kostas Mantzaris (@KostasMantzaris) October 18, 2019
Angie 🦂🦂 on X (formerly Twitter): “Καταλάβατε τώρα εσείς οι εμπνευστές των προπηλακισμών και πρώτοι διδαξαντες πόσο άνευ ουσίας και σημασίας είναι τέτοιες πράξεις και πόσο αμαυρώνουν την εικόνα μας ως λαού;;… Χοντροκομμενες ανοησίες μόνο και μόνο για να συζητηθεί το όνομα κάποιου…άρρωστοι νόες. #μπιτακου / X”
Καταλάβατε τώρα εσείς οι εμπνευστές των προπηλακισμών και πρώτοι διδαξαντες πόσο άνευ ουσίας και σημασίας είναι τέτοιες πράξεις και πόσο αμαυρώνουν την εικόνα μας ως λαού;;… Χοντροκομμενες ανοησίες μόνο και μόνο για να συζητηθεί το όνομα κάποιου…άρρωστοι νόες. #μπιτακου
Rick Blaine on X (formerly Twitter): “Οι διάφορες Μπιτάκου ψηφίζουν διάφορους Αλέξηδες. Δεν διαφέρουν σε τίποτα. Είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. / X”
Οι διάφορες Μπιτάκου ψηφίζουν διάφορους Αλέξηδες. Δεν διαφέρουν σε τίποτα. Είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.
JavaScript is not available.
No Description


Για γέλια και για κλάματα (πιο πολύ για γέλια).
Για κλάματα γιατί συνεχίζουν να υπάρχουν, να προβάλλονται και να έχουν απήχηση σε μερίδα του κόσμου τέτοιοι/τέτοιες γραφικοί/λες.
Για γέλια γιατί τώρα τα λούζονται αυτοί που τους έθρεψαν.