σε , ,

Γάτος βλέπει τη νεκρή ιδιοκτήτριά του σε βίντεο στο κινητό, και κάνει αυτό

Πολλοί λένε ότι οι γάτες δε δείχνουν αγάπη στους ανθρώπους τους και δεν δένονται μαζί τους.

Αυτό το βιντεάκι μοιάζει φτιάχτηκε για να τους διαψεύσει…

VIDEO CATS 🎬 on Twitter

Cat watches his owner on the phone again after she died https://t.co/m6Aj6S1GY4

❤ 😲 😭 😢  ❤

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

50 points
Upvote Downvote

8 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση
 1. Νομιζω τυχαίο είναι. Μην θεωρουμε αυτονόητα την οθόνη κ τον καθρέπτη ως πραγματικότητα πολύ δε περισσότερο τη γατονοημοσυνη να τα διακρίνει. Μονο τα δελφίνια κ τα ανθρωποειδη κανουν τη διάκριση ειδώλου και παλι ως κάποιο βαθμο! Τα υπολοιπα είναι ανθρώπινη σύλληψη.

  • Νομίζω πως δεν έχεις πολύ μεγάλη εμπειρία από ζώα. Ο ένας σκυλος μου καταλαβαίνει και παρακολουθεί σκύλους στην τηλεόραση, καταλαβαίνει τα γνωστά πρόσωπα σε βίντεο ακόμη και στην μικρή οθόνη του κινητού και χαίρεται, καταλαβαίνει οταν του μιλαμε από το κινητό. Εννοείται κάθε φορά. Όποτε αποκλείεται η χαριτωμένη σύμπτωση.
   Ο άλλος είναι στη κοσμάρα του, ταιριάζει ακριβώς με ο,τι περιέγραψες. Είναι θέμα διαφορετικής προσωπικότητας του ζώου, είναι λίγο όπως τα πολύ μικρά παιδιά.

  • Δεν είναι τυχαίο!Αν προσέξεις,ο γάτος το έχει ξανακάνει:Δεν είναι ξαφνική εγγραφή του στυλ “ωπ,τι κάνει εκει το γατί ρε παιδιά!;;Γραψτο μη το χάσουμε!..” Του βάζουν να παίξει πρωτα το κινητό και μετα το γραφουν ξέροντας πως θαντιδρασει!

  • Αυτό στο οποίο αναφέρεσαι είναι ότι πρωτεύοντα(ανθρωποι πιθηκοι , χιμπατζήδες) , δελφίνια και κάποια άλλα είδη ζώων αναγνωρίζουν το είδωλό τους στον καθρέφτη . Όντως , οι γάτες δεν αναγνωρίζουν το είδωλό τους στον καθρέφτη . Εδώ όμως δεν πρόκειται για το είδωλο της ίδιας της γάτας αλλά για την εικόνα ενός ανθρώπου . Δε ξέρω αν είναι σε θέση να αναγνωρίσει στη δισδιάστατη εικόνα την εικόνα ενός τρισδιάστατου ανθρώπου ή αν αντιδρά στη φωνή που ακούγεται αλλά σίγουρα αν παρατηρήσεις τις αντιδράσεις της γάτας δεν είναι καθόλου τυχαίρες .

 2. Θυμαμαι τον Εμμανουήλ Ροΐδη κάπου να γράφει (ιστορίες με ζώα;)πως ο γάτος ενός Έλληνα πρωθυπουργού του 19ου αιώνα,πέθανε αρνούμενος να τρώει, μετά τον θάνατο του κυρίου του.Σ’αντιθεση με τα σκυλιά του που δεν νιάστηκαν!
  Επίσης σύμφωνα με επιστημονική έρευνα οι γάτες βιώνουν όντως τη θλίψη γι’αυτό θάνατο των “αφεντικών” τους και μάλιστα 3 φορές περισσότερο απ’τους σκύλους(από συνέντευξη του Νίκου Δήμου στο φιλοζωικό περιοδικό της Καθημερινής,που δεν βρίσκω τώρα!)
  Είναι πολύ αδικημένα ζωάκια ,λόγω της ανεξάρτητης φύσης τους που την παρεξηγούν κάθε φύσεως εγωιστές.Αλλα άλλο πράγμα η αγάπη τους που είναι αληθινή.Μιλω εκ πείρας!

 3. Τυπική περίπτωση FAKE NEWS.
  α) Δε μας δείχνει τι βλέπει η γάτα,
  β) Δεν υπογράφει κανείς το βίντεο με το ονοματεπώνυμό του
  γ) Δεν γίνεται οποιαδήποτε αναφορά σε συγκεκριμένο θανόντα πρόσωπο, που να μπορεί να ταυτοποιηθεί.

  Είδηση που δεν μπορεί να επαληθευτεί, ούτε καν προσπαθεί να δώσει αποδεικτικά στοιχεία, έστω για τα προσχήματα.

  Πιο χαρακτηριστική περίπτωση FAKE NEWS δεν υπάρχει !

Αφήστε μια απάντηση