σε

Καινούργιου, Μπάρκα, Τσαγκρίδης τρεντάρουν, από το X ως την πραγματική -τριών διαστάσεων- ζωή

Τα feed μας έχουν γεμίσει με σοβαρές (;) τοποθετήσεις για το wannabe τρίγωνο “Καινούργιου – Μπάρκα – Τσαγκρίδης”.

photomix image 29

Τα social media έχουν μετατραπεί σε κανονικότατο καφενείο. Ή βασικά σε τουαλέτα κλαμπ μετά τις τέσσερις. Όλοι ξέρουν πως εκείνη την ώρα ξεκινάει να στα σκάει πραγματικά το ποτό και τα δράματα και τα γκομενιλίκια αρχίζουν να μεταβολίζονται. Ας μην υποκρινόμαστε. Ωστόσο σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαβάζουμε παντού για ένα “ερωτικό τρίγωνο της show biz”, για το “ παθιασμένο φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη” και το “unfollow της Κατερίνας Καινούργιου (που φαίνεται να είναι η πρώην σύντροφος του Φίλιππου Τσαγκρίδη) στη Δανάη Μπάρκα”. Και μετά για σπόντες, υπονοούμενα, δηλώσεις της κάθε μιας από τις δυο παρουσιάστριες για όλο αυτό το ζήτημα που έχει προκύψει. Και διάολε, μακάρι να μπορούσαμε να πούμε “who gives a fuck”. Το θέμα απασχολεί. ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. Όχι, δεν κάνουμε πλάκα.

😱

Fullscreen capture 2262024 125033 PM

Το Χ (πρώην Twitter) έχει γεμίσει αναλύσεις που παριστάνουν τις σοβαρές. Το Facebook έχει γεμίσει σχόλια κάτω από τις δημοσιεύσεις. Σοβαρά σχόλια. Αν βαριέστε να σκρολάρετε, για να πιάσετε το vibe, το κάναμε εμείς και συνειδητοποίησαμε πως η είδηση σχολιάζεται σοβαρά, με τις τοποθετήσεις να θυμίζουν συζητησούλα σε κομμωτήριο ή σε κάποια πλατεία στο χωρίο. Υποτιμητικά σχόλια για τις γυναικείες φιλίες, για το πώς οι γυναίκες είναι έτοιμες να φάνε “η μια τον άντρα της άλλης”, πως δεν υπάρχει μπέσα μεταξύ γυναικών (από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;), σεξιστικές αναλύσεις που φαίνεται να αντιλαμβάνονται τις γυναίκες σαν κάποιου είδους αντικείμενα (“πλαστικιά” η μια, “βάρκα” η άλλη), οι οποίες εναλλάσσονται σε ερωτικό ρόστερ του εκάστοτε μοιραίου άντρα.

Kontessa Valeraina on Twitter: “Προσπαθώντας να καταλάβω τι έχει γίνει με Μπάρκα κ Καινούριου pic.twitter.com/56J889LMia / Twitter”

Προσπαθώντας να καταλάβω τι έχει γίνει με Μπάρκα κ Καινούριου pic.twitter.com/56J889LMia

Body shaming κατά της Δανάης Μπάρκα (η οποία φαίνεται να έχει τους λιγότερους υποστηρικτές στην υπόθεση, αν ενδιαφέρεται κανείς), τοξικά σχόλια για την εμφάνιση και για τη συνολική συμπεριφορά και το εφέ της Κατερίνας Καινούργιου. Κυριολεκτικά, άνθρωποι διαβάζουν και πληκτρολογούν αποψάρες επί του εξαιρετικά ασήμαντου και κάπως τετριμμένου ζητήματος: χωρισμένος εδώ και χρόνια άνδρας μπαίνει σε μια νέα σχέση, με τη νέα σύντροφό του να είναι γνωστή (ή και φίλη) της πρώην. Πέσατε από τα σύννεφα; Κανείς, καλέ.

Κι όμως, αυτό το ερωτικό κλισέ, έχει λάβει αντιδράσεις στο X με την όλη φάση να μετρά πάνω από 2.000 tweets:

Gandalf the Greek on Twitter: “Μόνο σε εμένα αυτό μοιάζει με στημένο psy op κανονικοποίησης της παθολογικής παχυσαρκίας σύμφωνα με Woke ευαγγέλια;;Δηλαδή δείτε δείτε παράτησε την Καινούργιου και τα έφτιαξε με την Μπάρκα;Σε ποιό παράλληλο Σύμπαν γίνονται αυτά ;Σταματήστε να κατέβω αν είναι… pic.twitter.com/33pLjy0Vhr / Twitter”

Μόνο σε εμένα αυτό μοιάζει με στημένο psy op κανονικοποίησης της παθολογικής παχυσαρκίας σύμφωνα με Woke ευαγγέλια;;Δηλαδή δείτε δείτε παράτησε την Καινούργιου και τα έφτιαξε με την Μπάρκα;Σε ποιό παράλληλο Σύμπαν γίνονται αυτά ;Σταματήστε να κατέβω αν είναι… pic.twitter.com/33pLjy0Vhr

Ρωσιδα μπαλαρινα on Twitter: “Τώρα αν εγώ πω ότι σας τα έλεγα για τη Δαναη Μπάρκα ότι δεν πείθει το ακτ της γλυκούλας καλοκάγαθης χοντρουλας, θα μου πείτε μην κράζεις ανθυποσελεμπριτιζ, ζηλεύεις γιατί σου έφαγε και σένα τον γκόμενο. / Twitter”

Τώρα αν εγώ πω ότι σας τα έλεγα για τη Δαναη Μπάρκα ότι δεν πείθει το ακτ της γλυκούλας καλοκάγαθης χοντρουλας, θα μου πείτε μην κράζεις ανθυποσελεμπριτιζ, ζηλεύεις γιατί σου έφαγε και σένα τον γκόμενο.

CalaⓂ️araki σε δίαιτα 🦑 on Twitter: “Ότι ασχολείστε με το ότι η ΚατΚεν έκανε ανφολο τη Μπαρκα και το σχολιάζετε ξέρω γω… Γιατί αν τα έφτιαχνε δικός σας πρωην με φίλη σας θα ήσασταν τέρατα ψυχραιμίας. Καψτου το το μαγαζακι του φλώρου Κατερίνα μου, μη μασας #Μπαρκα #SuperKaterina pic.twitter.com/KCfWxfDyH4 / Twitter”

Ότι ασχολείστε με το ότι η ΚατΚεν έκανε ανφολο τη Μπαρκα και το σχολιάζετε ξέρω γω… Γιατί αν τα έφτιαχνε δικός σας πρωην με φίλη σας θα ήσασταν τέρατα ψυχραιμίας. Καψτου το το μαγαζακι του φλώρου Κατερίνα μου, μη μασας #Μπαρκα #SuperKaterina pic.twitter.com/KCfWxfDyH4

Ρωσιδα μπαλαρινα on Twitter: “Υπάρχουν κανόνες. Δεν τα φτιάχνεις με τον πρωην της φιλης σου. Δεν αράζεις μονη σου/μόνος σου με τον/την σύντροφο του φίλου/φιλης σου, δεν στέλνεις ντιεμ σε πρωην, νυν φίλου/φιλης σου, δεν κανεις λαικ σε ημίγυμνες φωτο συντρόφου φίλου/φιλης σου, για σένα τα λέω Δαναη Μπάρκα. / Twitter”

Υπάρχουν κανόνες. Δεν τα φτιάχνεις με τον πρωην της φιλης σου. Δεν αράζεις μονη σου/μόνος σου με τον/την σύντροφο του φίλου/φιλης σου, δεν στέλνεις ντιεμ σε πρωην, νυν φίλου/φιλης σου, δεν κανεις λαικ σε ημίγυμνες φωτο συντρόφου φίλου/φιλης σου, για σένα τα λέω Δαναη Μπάρκα.

The Unstable One on Twitter: “Κάτι έγινε με Μπάρκα και Καινούριου και όλοι είμαστε κάπως έτσι pic.twitter.com/zEE3Tiv0nq / Twitter”

Κάτι έγινε με Μπάρκα και Καινούριου και όλοι είμαστε κάπως έτσι pic.twitter.com/zEE3Tiv0nq

Μάνατζερ Φρίζμπι on Twitter: “Όλο αυτο μου θυμιζει τη συμμαθητρια μου τη Σεμινα που της ειχα πει πως μαρεσει ενας συμμαθητης μας και στην πενταημερη του εκανε λαπ ντανς μπροστα μου. Σεμινα εαν εισαι εδω μεσα, γαμιεσαι. #μπαρκα / Twitter”

Όλο αυτο μου θυμιζει τη συμμαθητρια μου τη Σεμινα που της ειχα πει πως μαρεσει ενας συμμαθητης μας και στην πενταημερη του εκανε λαπ ντανς μπροστα μου. Σεμινα εαν εισαι εδω μεσα, γαμιεσαι. #μπαρκα

ιφιγενεια on Twitter: “Χοντρη η #Μπαρκα Πλαστικια η #κατκεν Ολοι αυτοι οι χαρακτηρισμοι εχουν λεχθει περισσοτερο απο γυναικες σε γυναικες,κατι το οποιο δεν μας τιμαει καθολου ομως! / Twitter”

Χοντρη η #Μπαρκα Πλαστικια η #κατκεν Ολοι αυτοι οι χαρακτηρισμοι εχουν λεχθει περισσοτερο απο γυναικες σε γυναικες,κατι το οποιο δεν μας τιμαει καθολου ομως!

world citizen on Twitter: “Για την Μπάρκα οτι και να πεις λίγα θα είναι, αλλά και αυτός ο παπαρας έκανε τα γλυκά μάτια στην ΚατΚεν να έρθει να του κάνει διαφήμιση ενώ σαλιάριζε με φίλη της. #superkaterina #panedanai 🤮 pic.twitter.com/wgnmjj05RE / Twitter”

Για την Μπάρκα οτι και να πεις λίγα θα είναι, αλλά και αυτός ο παπαρας έκανε τα γλυκά μάτια στην ΚατΚεν να έρθει να του κάνει διαφήμιση ενώ σαλιάριζε με φίλη της. #superkaterina #panedanai 🤮 pic.twitter.com/wgnmjj05RE

Τα feed μας έχουν γεμίσει δημοσιεύσεις για το θέμα και τα σχόλια πάνε κάπως έτσι:

Fullscreen capture 2262024 122322 PM Fullscreen capture 2262024 122413 PM Fullscreen capture 2262024 122611 PM Fullscreen capture 2262024 122641 PM Fullscreen capture 2262024 123423 PM Fullscreen capture 2262024 123607 PM Fullscreen capture 2262024 123758 PM Fullscreen capture 2262024 123937 PM Fullscreen capture 2262024 124312 PM Fullscreen capture 2262024 124630 PM Fullscreen capture 2262024 124647 PM Fullscreen capture 2262024 124717 PM Fullscreen capture 2262024 124738 PM Fullscreen capture 2262024 124859 PM Fullscreen capture 2262024 124908 PM  Fullscreen capture 2262024 125115 PM Fullscreen capture 2262024 125207 PM

FYI, αν υπάρχει ένα “μάθημα” που αξίζει να πάρουμε από όλο αυτό, είναι να ξανασκεφτούμε λίγο σοβαρά τη λίστα με τους “Στενούς Φίλους” μας στο Instagram. Η Κατερίνα Καινούργιου, ας πούμε, την πάτησε:

kainourgio3 kainoyrgou3

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
1 Comment
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
pol
pol
2 μήνες πριν

Unpopular opinion αλλά κανείς δεν είναι κανενός. Από τη στιγμή που ένα ζευγάρι έχει χωρίσει, μπορεί ο κάθε ένας από τους δύο να αναζητήσει το ταίρι του αλλού. Ακόμα και μέσα από την ίδια παρέα. Ναι μπορεί να είναι λίγο άβολο, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είμαστε ιδιοκτησία κανενός και η καρδιά αγαπά αυτόν/ήν που θέλει. Και για να προλάβω και μερικούς, ναι το έχω κάνει. Έχω χωρίσει επίτηδες από (οκ όχι μεγάλη) σχέση για να τα φτιάξει με την συγκάτοικό μου, αφού έβλεπα ότι ο ένας ήθελε τον άλλον.

Τα Μικροπράγματα στο inbox σου!