σε , ,

«Είχα κοιμηθεί σε οποιοδήποτε κρεβάτι, είχα καπνίσει τα πάντα» – Όταν ο Μαχαιρίτσας μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια

Οι αναφορές του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για την προσωπική του ζωή προκάλεσαν αίσθηση

Έχοντας την αφετηρία τους στις αρχές της δεκαετίας του ’80, άφησαν και οι δυο το στίγμα τους στη δεκαετία με τα ιστορικά τους συγκροτήματα, τους Φατμέ και τους Τερμίτες, που είχαν τεράστια επίδραση στις επόμενες γενιές. Το 2018, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μία μουσική παράσταση με τίτλο «Τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά».

Τι είπε ο Μαχαιρίτσας;

Οι δυο τους απάντησαν στις ερωτήσεις του Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων κλήθηκαν να μιλήσουν για την παράσταση τους, τη διαφορά μπουζουκιών και lifestyle μαγαζιών αλλά και για τις οικογένειες τους. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας περιέγραψε αυτό που φοβόταν περισσότερο όταν η κόρη του μπήκε στην κρίσιμη ηλικία.

Φοβόμουν πολύ τον πρώτο έρωτα της κόρης μου, αλλά ήμουν τελικά πολύ τυχερός. Ένα κοριτσάκι 16 ετών που μόλις έχει βγει από το σχολείο, πού θα πέσει; Κι αν ο πρώτος που θα πέσει τη σύρει στα πλακάκια; Κι άντε να τη σύρει στα πλακάκια. Αν τη σύρει πουθενά αλλού; Όλα αυτά ήταν μια τρομακτική αγωνία.

Επίσης απάντησε και στο αν το να κάνει οικογένεια ήταν συνειδητή επιλογή ή όχι.

Δεν μας προέκυψαν οι οικογένειες κατά λάθος, ήταν κατόπιν πολύ ώριμης σκέψης, αφού εγώ είχα κοιμηθεί σε οποιοδήποτε κρεβάτι υπήρχε στην Αθήνα, σε οποιοδήποτε καναπέ… όπου γη και πατρίς. Κοιμόμουν όταν νύσταζα, έτρωγα όταν πεινούσα, είχα καπνίσει τα πάντα και ξαφνικά κάποια στιγμή αισθάνθηκα μια φοβερή ανάγκη να κάνω μια οικογένεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

*Διαβάστε επίσης

«Eίναι τόσο κομπλεξικός!» – Το Twitter κράζει τον Μαχαιρίτσα για τη δήλωσή του για το Mama

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση
    • Δεν εννοούσα σε καμιά περίπτωση παράνομη συμπεριφορά! Απλά τις διάφορες “μαγκιές” που κάνουν τα νεαρά αγόρια στα κορίτσια. Αν πιστεύετε ότι το σχόλιο μου αφήνεις να εννοηθεί ότι μιλάω για κάτι παράνομο, μην το ανεβάσετε!

Αφήστε μια απάντηση