σε , ,

Χριστουγεννιάτικη Βοήθεια στα Ζώα: Αυτές τις μέρες θυμόμαστε και στηρίζουμε το Scars.Gr

Κάνουμε κάτι όλοι μαζί, για να λήξει χαρούμενα το 2020 και να ξεκινήσει ωραία το 2021

Το 2020 τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στη χώρα μας και για τα πάσχοντα ζώα και για τους εθελοντές. Και θα δυσκολέψουν κι άλλο λόγω χειμώνα.

Κανένα ζωάκι δεν μπορεί να διεκδικήσει ενίσχυση λόγω Covid ή αποζημίωση για φθορά από φυσικές καταστροφές, ούτε επίδομα θέρμανσης. Εμείς, όμως, μπορούμε να βοηθήσουμε. Ετούτες τις γιορτές, που δεν θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τόσα κάλαντα στην πόρτα μας και να ανταλλάξουμε τόσα δώρα όσα άλλοτε, μπορούμε να στηρίξουμε φιλοζωικές δράσεις. Ακόμη και με ένα ευρώ ο καθένας μας, ή και με λιγότερο, είναι στο χέρι μας να δώσουμε ανακούφιση και χαρά – και έτσι να χαρούμε κι εμείς.

 Αν θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς να λήξουμε όμορφα αυτή την άχαρη χρονιά και να ξεκινήσουμε με ελπίδα την επόμενη, παρακολουθήστε και στηρίξτε μαζί μας τις προτάσεις ενίσχυσης φιλοζωικών οργανώσεων που θα παρουσιάζονται στα Μικροπράγματα μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Όλοι ξέρουμε πως η αληθινή μαγεία των γιορτών βρίσκεται στην αγάπη. Και, με λίγη αγάπη από όλους μας, πολλά καλά μπορούν να συμβούν! 🙂

 Αυτές τις μέρες θυμόμαστε και στηρίζουμε το Scars.Gr

Αποστολή: Ανακούφιση των ζώων και προώθηση των δικαιωμάτων τους μέσα στο αστικό περιβάλλον.

Επιδιώξεις και Δράσεις: Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη στείρωση των αδέσποτων ζώων της γειτονιάς. Ευαισθητοποίηση σχετικά με τα περιστατικά κακοποίησης και βίας απέναντι στα ζώα. Ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου σχετικά με το νομοθετικό πλαίσιο. Διάδοση της φιλοζωΐας σε παιδιά και ενήλικες. Περίθαλψη, όσο είναι εφικτό, αδέσποτων ζώων που έχουν ανάγκη. Στήριξη, μέσω της εμπειρίας των εθελοντών και της συνεργασίας με κτηνιάτρους, συνανθρώπων μας στο να βοηθήσουν και να προστατέψουν τα αδέσποτα αλλά και τα δεσποζόμενα ζώα της περιοχής τους.

Σημείωση: Το Scars.Gr δεν έχει υπαλλήλους, παρά μόνον εθελοντές, και δεν επιδοτείται ούτε από το κράτος ούτε από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα. Επίσης, δεν διαθέτει καταφύγια και χώρους στέγασης ζώων – τα σπίτια των εθελοντών του αποτελούν τον χώρο όπου φιλοξενούνται τα έκτακτα περιστατικά που προκύπτουν.

Πώς μπορώ να βοηθήσω;

Το σάιτ τού Scars.Gr είναι πολύ ενημερωτικό και δίνει πληροφορίες για ποικίλους τρόπους στήριξης (εθελοντισμό, φιλοξενία, υιοθεσία, δωρεές).

Αν θέλεις και μπορείς να προσφέρεις οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση, μπορείς να το κάνεις εύκολα εδώ:

Κάνε Δωρεά

Το Σωματείο μας δεν επιδοτείται ούτε από το κράτος ούτε από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα. Αποκλειστικοί πόροι της είναι οι συνδρομές, οι δωρεές και οι χορηγίες των μελών και των φίλων της και τα έσοδα από τα bazaar μας. Αν και εσείς επιθυμείτε να προσφέρετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό, ή άλλη μορφή δωρεάς, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

*Δείτε και τις άλλες ομάδες που φέτος βοηθούμε με την καμπάνια των Μικροπραγμάτων

Ακολουθήστε τα Μικροπραγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote