σε , , ,

Το καλό νέο της ημέρας: Το κουτάβι της Ξάνθης βρήκε τους καλύτερους κηδεμόνες

Κυκλοφορούσαν φήμες πως η Παλόμα «εξαφανίστηκε». Ο φιλοζωικός σύλλογος αναγκάστηκε να αποκαλύψει την (ευχάριστη!) αλήθεια

Η Μόλυ κι ο Γιώργος είναι οι νέοι κηδεμόνες της Παλόμα (Φωτ.: Γιώργος Λέντζας / LIFO.gr)

Ίσως θυμάστε την είδηση που μας σόκαρε πριν από 10 μέρες: «Η μικρή Παλόμα, που εκτιμάται πως είναι δύο μηνών, βρέθηκε ακρωτηριασμένη και φέρει ίχνη σαδιστικού βασανισμού. Το πόδι και το αυτί του σκύλου, δείχνουν να κόπηκαν με μαχαίρι η παρεμφερές αιχμηρό αντικείμενο, ενώ το ζώο έφερε πολλά ακόμη τραύματα στο σώμα του. Τα παραπάνω κατήγγειλε ο φιλοζωικός σύλλογος της Ξάνθης “Αδεσποτούλια”. Το ζώο αφέθηκε στην εξώπορτα φιλόζωης, επομένως είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι κάποιος γνωρίζει, αναφέρει ο σύλλογος ο οποίος επικήρυξε τον δράστη με 3000 ευρώ αμοιβή σε όποιον οδηγήσει στη σύλληψή του.»

Security Check Required

No Description

Τι έγινε μετά;

Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν κακόβουλα σχόλια εναντίον του φιλοζωικού συλλόγου. Με δυο λόγια κάποιοι τους κατηγόρησαν ότι «εξαφάνισαν» το σκυλί!

Ο φιλοζωικός σύλλογος (αλλά και ο νέος κηδεμόνας της Παλόμας) δεν είχαν σκοπό να το κάνουν θέμα, όμως βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο. Έτσι ο σύλλογος ζήτησε απ’ τον νέο κηδεμόνα να φτιάξει ένα βιντεάκι και να εξηγήσει την αλήθεια, ώστε να μην υπάρχουν σκιές.

Τουλάχιστον έτσι, εξαιτίας κάποιων κακόβουλων, μάθαμε τα ευχάριστα νέα. Στα κρυφά και από την πρώτη μέρα, ο Γιώργος Μαυρίδης ανέλαβε τα έξοδα της νοσηλεία και περιμένει να περάσει η Παλόμα τον κίνδυνο για να την πάρει σπίτι, μαζί με την Μόλυ του.

Η Παλόμα το παλεύει. Έχει δρόμο να κάνει ακόμα, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε πως οι φήμες περί «εξαφάνισής» της δεν ευσταθούν και πως παίρνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Να τι είπε ο Γιώργος στο βιντεάκι που του ζήτησε ο Σύλλογος να ετοιμάσει:

Το βίντεο πρωτοανέβηκε χτες το βράδυ στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook με τίτλο ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ και υπότιτλο: «Θελήσαμε να αναρτηθεί αυτό το video γιατί τελευταία κάποια σχόλια μας αδίκησαν και μας πλήγωσαν βάναυσα.»

Η Παλόμα, ελπίζουμε το συντομότερο, θα είναι στη Θεσσαλονίκη μαζί με το Γιώργο και τη Μόλυ

Ακολουθήστε τα Μικροπραγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Μέλος
konstantinos konstant.

Τι να πει ο άνθρωπος; Coolαρετε είπε… Προφανώς δεν το βγήκε το σωστό να πει …. “Μην λέτε μ…κίες ρε μυθομανείς κομπλεξικοί”