σε

Υπάρχει μία ελληνική σελίδα στο FB που έχει μαζέψει συμπολίτες μας που μισούν τα ζώα συντροφιάς

Πολλοί ακροδεξιοί μισούνε τα ζώα συντροφιάς και τα θεωρούν αιτία για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα

5528788 scaled
Eurokinissi: (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)

Η μαύρη γάτα είναι ένα από τα σύμβολα της αναρχίας, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που φαίνεται οι ακροδεξιοί σε όλο τον πλανήτη να μην τις γουστάρουν. Στο New York Mag υπάρχει ένα άρθρο που έχει τίτλο “Γιατί οι συντηρητικοί άνδρες φοβούνται τόσο πολύ τις γάτες;” 

“Η μοναχική γυναίκα με τη γάτα, είναι ένα παλιό στερεότυπο που βασίζεται σε ηλίθιες πεποιθήσεις για τις μοναχικές γυναίκες και τις φεμινίστριες. Συνδεδεμένες με τις γυναίκες και την “οικιακή σφαίρα”, οι γάτες εμφανίστηκαν σε εικόνες κατά του δικαιώματος ψήφου των γυναικών “για να παρουσιάσουν τις σουφραζέτες ως ανόητες, παιδαριώδεις, ανίκανες και ακατάλληλες για πολιτική δέσμευση”, σύμφωνα με τις σελίδες Society Pages. Η ιδέα είναι ότι αν μια γάτα επιτρέπεται να ψηφίσει, κάτι έχει πάει τρομερά στραβά. Το ίδιο ισχύει και αν μια γυναίκα αποφεύγει την οικογενειακή ζωή για να περιβάλλεται με γάτες.” Έγραφε το άρθρο.

6 7 cats

Ας αφήσουμε όμως την ιδεολογική ιστορία του μίσους των γατών από τους ακροδεξιούς και ας έρθουμε στα δικά μας. Στην Ελλάδα την τελευταία πενταετία, υπάρχει μεγάλη αύξηση της φιλοζωίας, με πάρα πολλούς ανθρώπους να υιοθετούν ζωάκια συντροφιάς κάτι που για κάποιους ανθρώπους, δεξιών φρονημάτων αποτελεί κάποιου είδους ανωμαλία και τα τελευταία χρόνια αυτοί οι κύκλοι προμοτάρουν την ιδέα, ότι οι γυναίκες προτιμούν να έχουν ζώα παρά παιδιά, κάτι που επιτείνει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας της χώρας με αποτέλεσμα, τη σταδιακή αντικατάσταση του πληθυσμού μας με μετανάστες.

κουπερ1

Μία ακροδεξιά θεωρία που έχει μέσα εκτός από τον κλασσικό μισογυνισμό ( Oι γυναίκες τα ζώα από τα παιδιά και την οικογένεια) και το μίσος για τα ζώα.

Αυτό το μίσος, το βλέπουμε σε κάθε ποστ για πρόστιμο σε κάποιον κακοποιητή ζώου:

 

κουπερ12

Αυτοί οι άνθρωποι, έχουν πλέον και τη δική του αντιπροσώπευση στα social με τη σελίδα που ονομάζεται  Φιλο Ζω. Ένα όνομα που αρχικά φαίνεται να παραπέμπει σε κάτι φιλοζωικό, αλλά η σελίδα αυτή είναι ακριβώς το αντίθετο.

“Δραματική η μείωση του πληθυσμού και αντί να επενδύουμε στα παιδιά διαφημίζουμε τα σκυλιά και τους gay και σπαταλάμε μύρια € για τα αδέσποτα που αυτοί που τα δημιούργησαν λέγονται φιλόζωοι”

Γράφει σε ένα από τα τελευταία της ποστ η σελίδα

 

κουπερ12 1

Το τρομακτικό είναι το πόσους ανθρώπους με μίσος για τα ζώα έχει μαζέψει αυτή η σελίδα, κάτω από ένα κατεβατό μίσους που το παραθέτω, τσεκάρετε τα σχόλια..

“Δεν
Υπάρχει κανένα άλλο ζώο στο πλανήτη για το οποίο να γίνεται τέτοια προπαγάνδα όπως γίνεται με τα σκυλιά.
1. Έτσι βλέπουμε σε πολλές διαφημίσεις για το ρεύμα την τηλεφωνία και τα αυτοκίνητα να φιγουράρει πάντα και ένας σκύλος.Τι γυρεύει ένα σκύλος σε μια διαφήμιση ;
2. Δεκάδες φιλοζωικοι σύλλογοι κάνουν διαφήμιση από την τηλεόραση για τα αδέσποτα. Που τα βρίσκουν τα χρήματα ; Η μάλλον ποιος τους τα δίνει ;
3. Δεκάδες φιλοζωικά site προπαγανδίζουν ότι η ευτυχία στη ζωή έρχεται μόνο όταν αποκτήσεις σκύλο.
4. Προσπαθούν να περάσουν για κατοικίδια σκυλιά των (50-70) kg και με νόμο τα επέτρεψαν στα διαμερίσματα των πολυκατοικιών λες και πρόκειται για βοσκούς που φυλάνε το κοπάδι τους μέσα στη πόλη .
5. Αυτοί που κόπτονται για δημοκρατία και για τα δικαιώματα των μειονοτήτων , με δικτατορικό τρόπο ψήφισαν νόμο που είναι πάνω από τον κανονισμό των πολυκατοικιών για να επιβάλουν την ανωμαλία μέσα στα διαμερίσματα. Δηλαδή αν 20 διαμερίσματα δεν θέλουν σκύλο και θέλει ο ένας , περνάει του ενός .
6. Αντί να μιλάνε για τις τεράστιες υποχρεώσεις και ευθύνες που αναλαμβάνει κάποιος όταν αποκτάει κατοικίδιο μέσα στο διαμέρισμα ουσιαστικά αντί να μιλάνε για την αιχμαλωσία του από ένα ζώο παρουσιάζουν τη σκλαβιά του σαν ευτυχία .
7. Διαφημίζουν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να περάσουν ότι είναι ιδανικό να φροντίζεις ένα ζώο να είσαι κοπροσυλεκτης του ζώου και ευτυχία να τρως τις τρίχες του.
8. Όλοι αυτοί που δημιούργησαν τα αδέσποτα και τα πέταξαν στους δρόμους ζητάνε και από τους υπόλοιπους να συνεισφέρουν στη λύση του προβλήματος που όλοι αυτοί προκάλεσαν .
9. Αντί να παραδίδουν στους νέους τη δάδα της δημιουργίας και της προόδου , τους παραδίνουν τον δαυλό της σκλαβιάς της οπισθοδρόμησης και του τελειωτικού εμπρησμού”

κουπερ123 κουπερ12 2

421263511 391190236612088 6683796076655282945 n

κουπερ123 1

Οι άνθρωποι που μισούν τα ζώα, και λένε τα κλασσικά κλισέ “δίνετε λεφτά για τα ζώα και δε βοηθάτε τους ανθρώπους” έχει αποδειχτεί, ότι δεν αγαπάνε ούτε τους ανθρώπους. Το ότι με την άνοδο της φιλοζωίας στην Ελλάδα, ξαφνικά εμφανίστηκαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μισούν τα ζώα συντροφιάς, δείχνει ότι η κοινωνία μας δυστυχώς είναι εμποτισμένη με μίσος και αυτό εμφανίζεται σε διάφορες εκφάνσεις του, είτε ενάντια στους αδύναμους είτε φυσικά ενάντια στα ζώα.

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Τα Μικροπράγματα στο inbox σου!