σε , ,

Ο τύπος που φαίνεται στο βίντεο της παραλίας λέει την αλήθεια και διαλύει συνωμοσίες

Χρειάστηκε να βγει ο ίδιος να επιβεβαιώσει το τι έγινε…

Όπως έγραψα χτες, μπορεί το Open να χρησιμοποίησε τηλεφακό στις ζωντανές του συνδέσεις, δείχνοντας έτσι τον κόσμο που υπήρχε εκείνη την ώρα σε όλο το μήκος της παραλίας, όμως ο κόσμος ήταν εκεί.

Αμφισβητήθηκαν όλα.

Υποτιθέμενοι «ακροατές» διέψευσαν την παρουσία τους στα ζωντανά πλάνα

Πολλοί είπαν ότι ήταν κακό digital μοντάζ που πρόσθεσε τσαπατσούλικα ανθρώπους, με αποτέλεσμα κάποιοι να πετούν, κάποιοι να προχωρούν στο ίδιο σημείο και ποδηλάτες να πέφτουν στη θάλασσα!

Σαδεντρέπεσαι⚫⚪ on Twitter

Εν τω μεταξύ στη φωτογραφία από το λιμάνι της Σαλονίκης , 3 άτομα μονο κάνουν σκιά. Ενας άλλος δεν πατάει εδαφος, αιωρείται λολ. Κι αν κάτσω ακόμη λίγο θα βρω και καναδυο ακυρους ακόμη

Άλλοι ισχυρίστηκαν ότι τα πλάνα είναι παλιά ή/και φτιαγμένα με ειδικά εφέ.

Τώρα ο τύπος που φαίνεται μπροστά-μπροστά στην από πάνω φωτογραφία δίνει μια απάντηση και σε αυτούς που εξοργίστηκαν που ήταν τόσο κοντά οι άνθρωποι (δεν ήταν, συνέβη λόγω τηλεφακού), αλλά κυρίως σε όσους θεωρούν ότι ήταν φτιαχτά τα πλάνα ή ότι ο κόσμος που φάνηκε στα βίντεο δεν υπήρχε…

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητέρα με παιδάκι λέει «κότες» όσους μένουν σπίτι – Παροξυσμός σε έλεγχο στην παραλία Θεσσαλονίκης

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

-1 points
Upvote Downvote

3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
S.T.
Μέλος
S.T.

Ας παρακάμψουμε το οξύμωρο κάποιος να κατεβαίνει στην παραλία και μετά να σχολιάζει ότι πήγαν και άλλοι στο ίδιο μέρος [σε τι διαφέρουν από τον ίδιο; δεν προστίθεται κι εκείνος στο πλήθος;], στην ουσία επιβεβαιώνει την κριτική με επιχειρήματα που έκαναν κάποιοι ότι η λήψη έγινε προφανώς με τηλεφακό που έδειχνε συνωστισμένο πλήθος, ενώ οι κάμερες από ψηλά και από τον ποδηλάτη έχουν δείξει ότι ήταν πολύ πιο αραιά και σε απόσταση. Για τον αριθμό του κόσμου, αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για τη 2η μεγαλύτερη πόλη της χώρας και ότι κάποιοι δεν εργάζονται αυτήν την περίοδο, και πάλι καλά. Πολλοί… Διαβάστε περισσότερα »

Ev.F.
Μέλος
Ev.F.

Οι συνωμοσίες στο μυαλό του καθενός είναι άλλο και άλλο είναι η πραγματικότητα. Η πραγματικότητα που παρουσιάστηκε στο βίντεο του Open ήταν αλλοιωμένη από τον τηλεφακό. Δεν νομίζω ότι ήταν υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσει ο καμεραμάν τηλεφακό στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αλλά ήταν μια επιλογή που έγινε για να δημιουργηθούν συγκεκριμένες εντυπώσεις. Νομίζω ότι η πραγματικότητα είναι αρκετά ζοφερή και δε χρειαζόμαστε επιπλέον «σάλτσα» από τα κανάλια, που ούτως ή άλλως δεν χαίρουν της εμπιστοσύνης του κόσμου. Μου θυμίζει τότε που πήγαινε ο Άδωνις στα σουπερμάρκετ με τις κάμερες για να πείσει τον κόσμο ότι υπάρχει επάρκεια και έπαιρναν πλάνα μόνο από… Διαβάστε περισσότερα »

Mourginio
Μέλος
Mourginio

Ναι αλλά, αν θέλουμε πιστεύουμε ότι είναι όντως αυτός στη φωτογραφία…!